Snevide För Gotlandsturisten

Annorlunda hotell i Sverige

När man är ute och reser spelar hotellet stor roll för hur man upplever resan. En del nöjer sig med tak över huvudet medan andra vill ha något annorlunda och unikt. Det finns mängder av unika hotell i Sverige och ett par av dem finns på Gotland.

253042-breakfast-on-a-bed-in-a-hotel-room

På Dagens Nyheter kan man läsa om ett utav de mest populära hotellen på Gotland – Hotell S:t Clemens. Alla hotellrum har fina detaljer som ger vistelsen en guldkant. Rummen är i ljusa glada färger och här hittar man charmiga vrår. Alla rum är unika i sitt slag och som gäst vet man aldrig riktigt hur ens rum kommer att se ut.

Unika hotell

Att hotell satsar på att ha unika rum och fokuserar mycket på detaljer är inget ovanligt. Och precis som vi skrev ovan, så är det dessa detaljer som gör att det känns extra kul och lyxigt att bo på vissa hotell. I Göteborg finns exempelvis Dorsia Hotel som verkligen är unikt och har en specifik design och bjuder på överraskningar. I Huskvarna finns istället Huskvarna Stadshotell som har 35 rum med helt olika inredningar som ska passa olika smaker.(Källa)

Bo annorlunda

Sverige fullkomligt kryllar av hotell som är annorlunda och har sin unika design och charm. Förutom en annorlunda inredning finns det även de hotell som bara är väldigt unika i sig. Bland annat kan man bo på hotell i en kvarn eller en igloo.

”Närmare än du tror finns både undervattenshotell, grottor, indiantält och trädkojor att sova över i.” Läs mer.